Rood of Grijs vilt?

Je kan een Jizo, het Boeddha-vriendje bestellen van rood of grijs vilt

Bij de Jizo zit een kleine omslagdoek van rood fleece

Vrolijk of sereen gezicht?

Bestel een Jizo met een sereen of vrolijk gezicht

Met Jizo, je Boeddha-vriendje kom je tot rust. Het is fijn om de zachte omslagdoek om te doen en samen met Jizo te mediteren en je even terug te trekken. Jizo helpt en beschermt je.

Bij Jizo, het Boeddha-vriendje zit een beschrijving van een meditatie/mindfulness oefening voor kinderen en een zachte omslagdoek. Het is fijn om samen met Jizo te mediteren en je even terug te trekken om tot rust komen. Boeddha-vriendje Jizo helpt en beschermt je.

Het Boeddha-vriendje Jizo is met de hand gemaakt in ons kleine atelier van duurzame materialen. De is Jizo van 100% wolvilt gemaakt en de omslagdoek van zacht fleece van bio katoen (organic cotton, GOTS certified).

Op onze reis door Japan zagen we onderweg Jizo’s staan, vrolijke beeldjes met rode mutsjes op en een doek om. Zij inspireerden ons om het Boeddha-vriendje Jizo van zacht en sterk wolvilt met een omslagdoek te maken. We vonden het fijn om daarbij een korte meditatie-oefening/ mindfulness oefening voor kinderen te schrijven. Deze oefening past goed bij de Jizo. Jizo was een boeddhistische monnik, een Bodhisattva. Hij is de patroon en beschermer van kinderen, vrouwen en reizigers. Jizo helpt je ‘de juiste weg’ te vinden voorafgaand, tijdens en na het leven.